Пішохідну науку діти вивчають зі шкільної лави у Севастополі

Пішохідну науку діти вивчають зі шкільної лави у Севастополі

26.09.13 13:35 0 882
Упродовж декількох днів творчий колектив Українського культурно - інформаційного центру показував школярам повчальний спектакль про дотримання Правил дорожнього руху «Школа пішохідних наук кота Леопольда».

На кожному спектаклі були присутні співробітники севастопольської Державтоінспекції. Перед початком однієї з таких вистав перед школярами виступив начальник Управління ДАІ м. Севастополя полковник міліції Іван Блаживський. Він побажав дітям бути уважними на дорозі і дотримуватися Правил дорожнього руху.

- Завжди пам'ятайте, що помилку, допущену на уроці, можна виправити, а помилка на дорозі часто буває непоправною, від Вашої дисципліни на вулиці залежить Ваша безпека, - зазначив Іван Блаживський.

Під час вистави головний герой кіт Леопольд і миші згадували разом з дітьми ази дорожньої грамоти. Під час виступу персонажі спектаклю не тільки нагадали дітям правила дорожнього руху, а й розглянули різні ситуації, які можуть статися на дорогах. Кіт Леопольд розповів як поводитися на вулиці, як правильно їздити на велосипеді, і провів конкурси на кмітливість і знання правил дорожнього руху.

УДАІ УМВС м. Севастополя
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жиганг Тао: Україна та ...
Наступна новина: У Севастополі вшанували ...

КОМЕНТАРІ