У Севастополі вшанували міліцейських спортсменів-динамівців

У Севастополі вшанували міліцейських спортсменів-динамівців

26.09.13 13:40 0 849
В УМВС України в м. Севастополі вшановували спортсменів, переможців Чемпіонату ФСТ «Динамо» з самбо за програмою комплексних змагань «Динаміада - 2013».

Севастопольські міліціонери гідно представили наше місто на змаганнях, які проходили в Очакові. Іван Єфанов та Антон Тищенко зайняли перші місця у своїх вагових категоріях, Микита Тищенко та Сергій Малян - треті. За підсумками змагань у командному заліку севастопольські спортсмени посіли третє місце.

Керівництво УМВС України в м. Севастополі високо оцінило успіхи спортсменів. Переможцям в урочистій обстановці заступник начальника Управління Віктор Гаврилюк вручив грамоти та цінні призи. Віктор Іванович подякував хлопцям за хороший результат і побажав їм високих спортивних досягнень.

Комплексні змагання «Динаміада - 2013» включають в себе легкоатлетичний крос, панкратіон, пожежно - прикладний спорт, самбо, поліатлон і гирьовий спорт . Попереду у спортсменів змагання з поліатлону та гирьовому спорту. У загальному командному заліку севастопольська команда поки посідає четверте місце.

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України

в м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пішохідну науку діти ...
Наступна новина: Сергій Лекарь: "Українські ...

КОМЕНТАРІ