Тернопільські міліціонери встановили винного у смерті сімейного дебошира

Тернопільські міліціонери встановили винного у смерті сімейного дебошира

26.09.13 14:07 0 903
Карета швидкої допомоги прибула на виклик у село Кабарівці Зборівського району, що на Тернопільщині, разом зі слідчо-оперативною групою. Медикам було нічого робити – потерпілого застали мертвим, проте сліди насильницької смерті, виявлені на тілі загиблого, спонукали до дій правоохоронців. Перше, що з’ясували міліціонери – тіло вітчима знайшов пасинок-школяр.

Як розповів виконуючий обов’язки начальника Зборівського райвідділу внутрішніх справ Микола Петрик, підозрюваним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, став товариш останнього. Напередодні чоловіки разом розпивали спиртне в домі, де померлий мешкав зі співжителькою та її двома неповнолітніми дітьми.

Випивали чоловіки мирно, без претензій один до одного розійшлися. Та раптом за гостем, який уже йшов додому, вибіг син господині. Хлопчина просив дядька повернутися, бо вітчим маму б’є. 37-річний чоловік завернув до хати.

Зі слів співмешканки, спочатку «захисник» вдарив декілька разів благовірного порожньою пляшкою з-під пива, а далі вхопив качалку і взявся нею дубасити дебошира. Бив сильно, так, що тіло чоловіка вкрилося величезними гематомами.

Втихомиривши друзяку, гість пішов додому. В хаті запанувала тиша – побитий чоловік ледве доповз до ліжка.

Наступного дня втихомиреного навіки вітчима знайшов син співжительки.

Кримінальне провадження порушено за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу. 37-річного підозрюваного, згідно рішення суду, арештовано. Проводиться досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Коли нерезидент може ...
Наступна новина: Один день із даішниками ...

КОМЕНТАРІ