За фактом ДТП з участю автомобіля Держохорони триває перевірка

За фактом ДТП з участю автомобіля Держохорони триває перевірка

26.09.13 14:20 0 806
Киянці, яка стала потерпілою у дорожньо-транспортній пригоді, столичним підрозділом Державної служби охорони надано матеріальну допомогу, необхідну для належного лікування.

25 вересня 2013 року о 20 годині до чергової частини Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в місті Києві з чергової частини Дніпровського відділу ДСО надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду – на вулиці Вербицького службовий автомобіль «ВАЗ 21093» вказаного відділу ДСО скоїв наїзд на пішохода.

На місці події з’ясувалося, що близько 19.48 автомобіль із працівниками наряду спецпідрозділу груп затримання Дніпровського ВДСО рухався зі сторони вулиці Тростянецької в напрямку вулиці Декабристів. Безпосередньо на нерегульованому пішохідному переходу, зліва на право по ходу руху автомобіля, на проїзній частині дороги раптом з’явилася жінка. Унаслідок зіткнення з автомобілем жінка, мешканка Києва, 1987 року народження, отримала тілесні ушкодження.

Не гаючи й хвилини, прямо на місці події міліціонери ДСО викликали карету швидкої медичної допомоги, водночас намагаючись надати першу допомогу потерпілій. З прибуттям медиків потерпілу внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було доставлено до Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Попередньо їй діагностували закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом ключової кості правої руки та садна на тілі. Наразі жінку госпіталізовано.

Столичною Державною службою охорони надано матеріальну допомогу потерпілій, необхідну для належного лікування. Триває службова перевірка обставин інциденту.

Прес-служба Департаменту

Державної служби охорони

при МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Китай може стати одним з ...
Наступна новина: Комісар ЄС пропонує ...

КОМЕНТАРІ