За землю можна заплатити через відділення «Укрпошти»

За землю можна заплатити через відділення «Укрпошти»

26.09.13 16:07 0 863
Відповідно до положень Податкового кодексу України нарахування сум земельного податку фізичним особам проводиться територіальними підрозділами Міндоходів, які до 1 липня поточного року видають платникові податкове повідомлення-рішення. Податок необхідно сплатити протягом 60 днів з дня вручення такого повідомлення-рішення.
Щодо суб’єктів господарювання, які є власниками та землекористувачами земельних ділянок, то податкове зобов'язання щодо плати за землю, визначене ними у податковій декларації на поточний рік, сплачується рівними частками за місцезнаходженням земельної ділянки за податковий період, який дорівнює календарному місяцю, щомісяця протягом 30 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового (звітного) місяця.
Зробити це можна, зокрема, через відділення поштового зв’язку.
Варто зазначити, що Тернопільська дирекція УДППЗ «Укрпошта» надає для населення послуги з приймання платежів (у тому числі податки, штрафи тощо). Послуги з приймання платежів можуть здійснюватись з укладенням договору на приймання платежів та без його укладення.
Плата за приймання платежів від фізичних осіб на користь юридичної особи при укладеному договорі «Укрпошти» з юридичною особою з користувача послуг не стягується. Якщо ж платежі від фізичної особи на користь юридичної сплачуються без укладення такого договору – мінімальна плата за один рахунок становить 1,8 грн.

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ