Представники Міндоходів та бізнес Козови обговорювали питання оподаткування

Представники Міндоходів та бізнес Козови обговорювали питання оподаткування

26.09.13 16:07 0 874
Розвиток податкового та митного сервісу, встановлення партнерських стосунків з громадянами та бізнесом, а також детінізація економіки та руйнування схем ухилення від оподаткування є стратегічними напрямками роботи Міністерства доходів і зборів України. Про це, а також про актуальні питання податкового та митного законодавства йшлося у Козові під час роботи виїзної мобільної бригади Головного управління Міндоходів у Тернопільській області.
В рамках заходу проведено особисту зустріч керівництва відомства із підприємництвом Козови, а також семінар для суб’єктів господарювання, учасники якого обговорили актуальні питання оподаткування податком на доходи фізичних осіб, податком на додану вартість, податком на прибуток, та ознайомилися із змінами щодо адміністрування ЄСВ.
Як зазначив заступник начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Конончук, на окремий щабель по досягненню мети і успішній еволюції відносин між державою та бізнесом слід поставити налагодження плідного діалогу з підприємництвом та співпрацю органів Міндоходів з громадськістю, результатом якої стало прийняття суттєвих змін та доповнень до Податкового кодексу України.
Наприкінці зустрічі платники податків поставили запитання та отримали відповіді від спеціалістів.


Головне управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ