Розпочалися збори фахівців підрозділів телекомунікаційних систем та інформаційних технологій ДСНС України

Розпочалися збори фахівців підрозділів телекомунікаційних систем та інформаційних технологій ДСНС України

26.09.13 16:20 0 777
25 вересня в адміністративній будівлі Державної служби України з надзвичайних ситуацій відбулося відкриття навчально-методичних зборів з фахівцями підрозділів телекомунікаційних систем та інформаційних технологій територіальних органів ДСНС України, підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту центрального підпорядкування.

Відкрив засідання перший заступник Голови ДСНС України Сергій Данилюк, окресливши стан справ і перспективи подальшого розвитку служби телекомунікаційних систем та інформаційних технологій.

« перед нами постає багато невирішених питань у сфері телекомунікаційних систем та інформаційних технологій. Наше завдання: визначити передові технології, технічні можливості для забезпечення наших підрозділів ефективним зв’язком. Адже ми так звикли, наприклад, до зручності та можливостей, які надає мобільний зв’язок, що діяльність Державної служби України з надзвичайних ситуацій видається неможливою без нього. Водночас проблемним питанням функціонування підрозділів телекомунікаційних систем та інформаційних технологій нашої служби стали приділяти все менше уваги. Проте маємо пам’ятати, що мобільний зв’язок забезпечує наші додаткові можливості, а не основні. Це та багато інших проблемних питань будуть розглянуті та вирішені у ході навчально-методичних зборів», – зазначив Сергій Данилюк.

Навчально-методичні збори проходитимуть на базі Центру зв’язку та Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Переяслав-Хмельницький Київської області. Під час зборів будуть розглянуті проблемні питання щодо роботи та впровадження системи ІР-телефонії, відомчої системи відеоконференцзв’язку, WEB-порталу ДСНС України, використання відомчої телекомунікаційної мережі та ін. Буде підбито підсумки роботи з питань забезпечення та організації зв’язку, надійної та ефективної роботи телекомунікацій та використання інформаційних технологій у повсякденній діяльності Служби та при виникненні й ліквідації надзвичайних ситуацій.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сутички між ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ