В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному житловому будинку

В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному житловому будинку

26.09.13 16:21 0 806
25 вересня о 07:01 на пункт зв’язку 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Житомирського району надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку розмірами 10х8, що розташований у селі Глибочиця. Вогнеборців викликали сусіди, які помітили сильне задимлення надворі.

Першим на місце події прибув бойовий розрахунок рятувальників з 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Житомир, який відразу ж приступив до локалізації та ліквідації загоряння. Трохи згодом йому на допомогу підоспів черговий караул рятувальників з ДПРЧ-11.

Пізніше з’ясувалося, що загоряння виникло всередині оселі, в одній з дальніх кімнат, далі вогонь перекинувся на перекриття та дах. Завдяки злагодженим та вправним діям співробітників ДСНС пожежу було досить швидко локалізовано та через деякий час повністю ліквідовано. Вогонь встиг знищити речі домашнього вжитку у двох кімнатах будинку, а також 10 м. кв. покрівлі та перекриття. Загиблих та травмованих немає.

На момент пожежі 24-річний власник будівлі проживав сам та знаходився всередині оселі. Електрика та газове опалення були відключені. Прокинувшись від сильного жару він повзком дістався до вхідних дверей та вибрався на вулицю Попередня причина загоряння: занесення стороннього джерела вогню всередину дому. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина пожежі, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ