Підписано Угоду про торговельно-економічне, науково-технічне  та гуманітарно-культурне співробітництво між Львівською та Черкаською облдержадміністраціями

Підписано Угоду про торговельно-економічне, науково-технічне та гуманітарно-культурне співробітництво між Львівською та Черкаською облдержадміністраціями

26.09.13 16:12 0 775
26 вересня, під час проведення Інвестиційного форуму 2013 «Черкащина-територія співпраці», заступник голови Львівської ОДА Сергій Василенко та заступник голови Черкаської ОДА Анатолій Івашкевич підписали Угоду про торговельно-економічне, науково-технічне та гуманітарно-культурне співробітництво між Львівською та Черкаською обласними державними адміністраціями.

Дана Угода передбачає розвиток співробітництва між двома областями у таких галузях як промисловість, сільське господарство, транспорт і торгівля; наука, техніка, освіта та охорона здоров’я; культура та мистецтво; розвиток туризму та спорту та збереження екології та раціональне використання природних ресурсів.

Згідно з Угодою, сторони сприятимуть розширенню взаємовигідної торгово-економічної співпраці, забезпеченню умов для спільної підприємницької, у тому числі виробничо-господарської, та інших видів діяльності підприємств, установ та організацій Львівської і Черкаської областей з метою максимального використання їх можливостей для виробництва конкурентоспроможних товарів, послуг.

Довідка:

Інвестиційний форум 2013 «Черкащина-територія співпраці» триватиме 26 та 27 вересня. Упродовж роботи Форуму відбудуться засідання «круглих» столів, присвячені розвитку агропромислового комплексу, альтернативної енергетики; інноваційним технологіям та інвестиційним проектам в промисловості, туристичному потенціалу Черкащини як Шевченкового краю. Крім того, пройдуть зустрічі представників підприємств регіону з інвесторами в форматі «open space».

Учасникам Форуму також представлено виставку товарів підприємств регіону, що демонструє промисловий потенціал області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Челсі" до кінця сезону ...
Наступна новина: У Махачкалі після замаху ...

КОМЕНТАРІ