Голова ЛОДА взяв участь у відкритті українсько-польського турніру з шахів

Голова ЛОДА взяв участь у відкритті українсько-польського турніру з шахів

26.09.13 16:45 0 827
26 вересня в Будинку Вчених відбулося урочисте відкриття українсько-польського турніру з шахів. Із вітальним словом до учасників звернувся голова облдержадміністрації Віктор Шемчук.

«Спорт єднає людей, – зазначив В.Шемчук. – А спільні заходи, у яких беруть участь представники із різних країн, не лише роблять спортивні змагання цікавішими, але й сприяють більш ширшій співпраці між державами-учасниками. Бажаю усім вам успіхів та нових перемог», – додав голова ЛОДА.

Окрім очільника області, учасників українсько-польського турніру з шахів привітали почесний президент Федерації шахів Львівської області Степан Давимука, консул Республіки Польща у м. Львові Домінік Багнюк, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович.

Організаторами змагань є Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з Федерацією шахів України. Участь у турнірі візьмуть понад 70 студентських шахістів, які представлятимуть 11 вищих навчальних закладів України та Польщі.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ