У Львові проходить конференція керівників Nestle країн Європи

У Львові проходить конференція керівників Nestle країн Європи

26.09.13 16:28 0 1052
26 вересня у Львові розпочала роботу конференція керівників Nestle країн Європи, в якій беруть участь віце-Президент Nestle S.A., голова Nestle в Європі Лоран Фрекс, керівники компаній Nestle Європи, керівники стратегічних бізнесів Nestle, які представлені на ринках Європи (кава, дитяче харчування, кондитерські вироби, кулінарія тощо), керівництво Nestle в Україні.

Від імені голови Львівської ОДА Віктора Шемчука учасників конференції привітав перший заступник голови ОДА Богдан Матолич.

Він, зокрема, зазначив, що компанія Nestl? S.А є однією із провідних іноземних компаній на теренах області, що здійснює інвестиційну діяльність: «Влада Львівщини робитиме все можливе, аби такі інвестори приходили в область і комфортно себе тут почували. Адже завдяки вашій діяльності створюються робочі місця, поповнюється бюджет області», – підкреслив Б. Матолич.

Він додав, що для покращення ведення бізнесу обласна державна адміністрація запроваджує пілотний проект на Львівщині із створення регіонального веб-порталу реєстраційних та адміністративних послуг, з розробкою відповідної частини на платформі Єдиного державного порталу адміністративних послуг Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, з метою максимального спрощення процесу «відкриття», внесення змін та «закриття» будь-якого бізнесу, щоби знеособити контакт бізнесу з чиновниками через повноцінне використання інноваційних оnline-технологій.

«Крім того, з метою оптимізації діяльності інвесторів з питань реалізації проектів на території Львівщини, облдержадміністрацією розроблено та введено в дію Інвестиційний портал Львівської області».

Богдан Матолич побажав усім учасникам конференції плідної роботи, а також запросив взяти участь у XIII Міжнародному економічному форумі «Глобалізація та інтеграція: виклики та рішення”, який проходитиме у Львові та Трускавці 10-12 жовтня.

Довідка:

Nestl? – найбільший виробник продуктів харчування у світі, що працює на засадах раціонального харчування та здорового способу життя. Штат компанії налічує 280 тисяч працівників. Nestl? належать 449 заводів у 83 країнах. Річний обсяг продажів Nestl? у світі сягнув у 2012 році 92,2 млрд. швейцарських фраків. Продукція Nestl? представлена на ринках напоїв, кондитерських виробів, кулінарних продуктів, дитячого і спеціального харчування, заморожених продуктів, морозива, готових сніданків, мінеральної та столової води, а також кормів для домашніх тварин. Крім виробництва продуктів харчування, Nestl? володіє акціями підприємств парфюмерно-косметичної і фармацевтичної промисловості.

Nestl? розпочала свою діяльність в Україні у 1994 році з відкриття представництва. З тих пір компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAF?, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestl? S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч». У травні 2003 року у Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». У кінці 2003 року Nestl? S.A. придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин»). В 2010 році Nestl? S.A. придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна».

Бізнес Nestl? в Україні представлений наступними напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи), продукти швидкого приготування, дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корма для домашніх тварин, морозиво.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Європейська комісія ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ