У Львові міліціонери встановили сімох львів'ян, які побили безпритульних чоловіка і жінку

У Львові міліціонери встановили сімох львів'ян, які побили безпритульних чоловіка і жінку

26.09.13 16:08 0 845
Чоловік та жінка без постійного місця проживання стали жертвами семи львів’ян. Спершу зловмисники вимагали у безпритульних гроші, а, отримавши відмову, розпочали бійку.

Подія сталася вночі проти 24 вересня. Близько 00.10 години до Франківського райвідділу міліції надійшов телефонний дзвінок від охоронця однієї з фірм, розташованих на вулиці Федьковича. Чоловік повідомив, що неподалік у закинутій будівлі відбувається бійка між невідомими особами.

На місце події виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції. У закинутому нежитловій будівлі вони виявили чоловіка та жінку з ознаками тілесних ушкоджень, яких одразу було доставлено у лікарню для надання медичної допомоги.

Також правоохоронці з’ясували, що тієї ночі виникла сутичка між сімома жителями Львова та вказаним вище 43-річним чоловіком і 56-річною жінкою. Відмовившись дати гроші правопорушникам, які їх вимагали для придбання алкоголю, 43-річний чоловік без постійного місця проживання потерпів від семи нападників. Жінку, яка була поруч і заступилася за жертву нападу, також побили зловмисники.

На цей час працівники міліції встановили особи семи нападників та відкрили кримінальне провадження за ознаками статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу щодо правопорушників.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ