На Тернопіллі олексій Кайда зустрівся з колективами школи №2, обласної дитячої лікарні та товариства "Інтеграл"

На Тернопіллі олексій Кайда зустрівся з колективами школи №2, обласної дитячої лікарні та товариства "Інтеграл"

26.09.13 16:14 0 807
Народний депутат України від ВО "Свобода" Олексій Кайда 24–25 вересня 2013 року зустрівся з колективами Тернопільської загальноосвітньої школи №2, Тернопільської обласної дитячої лікарні та працівниками товариства "Інтеграл". Під час зустрічей свободівець прозвітував за 9 місяців роботи народним депутатом та підбив підсумки діяльности націоналістичної фракції у Верховній Раді.

Олексій Кайда повідомив, що "Свобода" вже подала понад 400 законотворчих актів, 22 з яких зареєстрував він особисто. "Це законопроєкти, які сприятимуть підвищенню фінансової самостійности місцевих б'юджетів, спростять процедуру державної реєстрації суб'єктів малого підприємництва, про заборону реклами алкогольних та тютюнових виробів, а також законодавчі ініціативи, спрямовані на погашення заборгованости перед Пенсійним фондом України. Також зареєстровано проєкти постанов про відновлення руху пасажирського потяга сполученням "Київ – Чоп", відзначення визначних дат, створення тимчасових слідчих комісій для перевірки фактів розкрадання землі на Тернопільщині та скандального ДТП за участи обласних високопосадовців. Свободівець зазначив, що нинішня провладна більшість блокує ініціятиви, що йдуть від опозиції.

Олексій Кайда також розповів, що спрямував 18 депутатських запитів та понад 800 звернень, провів 7 прийомів громадян у Тернополі, а також робочі зустрічі з міністром у справах громадянства, імміграції та мультикультурності Канади Джейсоном Кені та послом Канади в Україні Троєм Лулашником, головою місії ОБСЄ в Україні Одрі Ґловер та її радником Лусіне Бадалян, послом Грузії в Україні Ґріґолом Катамадзе.

Також депутат-свободівець розповів про останні події в парламенті, обговорив з тернополянами політико-економічну ситуацію в країні та відповів на запитання.

З приводу проблемних питань та заяв, адресованих Олексію Кайді під час зустрічей, народний депутат звернеться у відповідні інстанції задля розв'язання проблем громади.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Махачкалі після замаху ...
Наступна новина: Львів заполонить музика ...

КОМЕНТАРІ