Австрійські поліцейські подякували курсантові з Дніпропетровська за якісну роботу

Австрійські поліцейські подякували курсантові з Дніпропетровська за якісну роботу

26.09.13 16:51 0 916
Курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олександр Бруй на високому рівні виконав функції волонтера, супроводжуючи делегацію поліцейських з Австрії під час проведення XIV чемпіонату Європи з плавання серед поліцейських.

На адресу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ надійшов лист-подяка від окружного інспектора, заступника начальника поліцейського відділку з особливого призначення м. Лінц, (Австрія) Міхаеля Вольфшлукера. У своєму листі він та усі учасники Австрійської делегації, які приймали участь у XIV чемпіонаті Європи з плавання серед поліцейських, подякували керівництву університету за виховання зразкового та гідного поваги курсанта.

В числі майже 60 волонтерів курсант II курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олександр Бруй відмінно виконав роль волонтера під час супроводження представників з Австрії.

Крім функцій перекладача, Олександр ознайомив гостей з культурою, традиціями та звичаями нашої країни, що справило чудове враження на членів делегації.

«Його робота була просто зразковою. Олександр був надзвичайно і понад очікування приязним та ініціативним, готовим допомогти у будь-якій ситуації. Ми хотіли би засвідчити свою повагу та подякувати курсантові Олександрові Брую за те, що він відмінно впорався зі своїм непростим завданням, найкращим чином презентуючи свою службу, своє місто та свою Батьківщину», – йдеться у листі-подяці австрійських поліцейських.

ВЗГ ДДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ