Підприємцям, котрі працюють на єдиному в Одесі комунальному ринку

Підприємцям, котрі працюють на єдиному в Одесі комунальному ринку "Малиновський", без жодних пояснень та економічних обґрунтувань, більш ніж вдвічі підняли тарифи на послуги.

26.09.13 17:56 0 3081
Про це ВК "НАСТУП" повідомили підприємці ринку.
Так, виконком Одеської міськради сьогодні об 11.00 затвердив підняття тарифів на послуги КП «Малиновський ринок» із 25 грн. 25 коп.(прийнятих ще у 2005 році) до майже 59 грн.
У новому проекті рішення відсутнє розшифрування за які саме послуги платитимуть підприємці, а також немає економічно обґрунтованих причин різкого підняття вартості тарифів. Крім того, жодних попередніх обговорень з підприємцями ринку щодо запланованого зростання тарифів теж не відбувалося.
У свою чергу, на зустрічі з підприємцями, заступник начальника управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів В`ячеслав Гоцуляк запевнив, що є економічне обгрунтування, і підприємці давно знають про підвищення тарифів.
« У той час як у інших підприємств тарифи втричі вище, наше комунальне підприємство не може бути збитковим », - заявив чиновник, котрий, до слова на початку зустрічі з підприємцями навіть не знав, що він є доповідачем у цьому питанні.
Мер Одеси, Олексій Костусєв, взагалі заявив, що на ринку після підвищення тарифів буде «рай» для підприємців і що він не бачить жодних причин чому підприємці мали б відмовлятися платити за новими тарифами.
«Чому, якщо ринок належить приватній особі, йому повинні платити більше, а місту нічого?, - Поставив риторичне питання Костусєв. - Після підвищення там все одно будуть платити менше, ніж на будь-якому іншому ринку і там будуть кращі умови в місті », - пояснив чиновник.
Зараз підприємці КП "Малиновський ринок" готують масові звернення до Генеральної прокуратури, а також індивідуальні та колективні позови до суду з метою протидії незаконному підняттю виконкомом Одеської міськради тарифів для КП "Малиновський ринок".


Прес-служба ВК "НАСТУП"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина активно ...

КОМЕНТАРІ