Тернопільщина активно готується до зими

Тернопільщина активно готується до зими

26.09.13 20:32 0 1079
Питання підготовки до опалювального сезону обговорив голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян зі своїм першим заступником Миколою Головачем.

За словами першого заступника голови Тернопільської ОДА, в новому опалювальному сезоні у Теребовлі та в Тернополі працюватимуть деякі котельні на альтернативних видах палива. Пробний запуск котлів з таким опаленням запущено у Бережанах, Монастириську, Заліщиках та Зборові. Загалом, як повідомив Микола Головач, стовідсотково готові до роботи 1203 котельні комунальних структур, закладів освіти, охорони здоров`я, житлових будинків. Перевірили комунальники і каналізаційну та водопровідну мережі. Готові до зими садочки, школи, лікарні.

На виконання урядових доручень, на всіх джерелах теплової енергії підприємств комунальної теплоенергетики повністю встановлено засоби обліку відпуску теплової енергії. Також Микола Головач доповів про стан розрахунку споживачів області за спожиті енергоносії та погашення заборгованості за них.

Голова Тернопільської ОДА доручив розпочати опалювальний сезон згідно з вимогами нормативних документів та забезпечити стабільну роботу суб’єктів господарювання, галузей економіки і соціальної інфраструктури в осінньо-зимовий період.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ