Чернівецька міська рада закликала підтримати Асоціацію України з Європейським Союзом

Чернівецька міська рада закликала підтримати Асоціацію України з Європейським Союзом

27.09.13 08:16 0 818
26 вересня, під час засідання сесії секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин ініціював звернення міської ради до Верховної Ради України щодо підтримки євроінтеграційного курсу країни та підписання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом.

Зокрема, Віталій Михайлішин відзначив: «Це важлива подія як для всієї країни, так і нашого міста, адже Чернівці завжди славились своїми європейськими традиціями». Інтеграція з Європейським Союзом дасть нові можливості для розвитку економіки країни, залучення інвестицій, становлення європейських стандартів в усіх сферах життєдіяльності країни.

Тому Чернівецька міська ради, відчуваючи важливість даної ситуації, закликала депутатів Верховної Ради України докласти максимум зусиль у підготовці та прийнятті необхідних законів та проявити свої найкращі якості для досягнення великої мети – підписання Угоди про Асоціацію України з Європейським Союзом.

Таким чином, Чернівецька міська рада підтримала своїм голосуванням ініціативу Віталія Михайлішина і звернулась до Верховної Ради України щодо необхідності прийняття всіх необхідних законів для підписання Угоди про Асоціацію України з Європейським Союзом.

Текст Звернення:

Україна знаходиться перед надважливим вибором, який на роки визначить місце України у сучасному цивілізованому світі. У листопаді цього року Україна може зробити історичний крок на шляху до становлення провідною європейською державою. Підписання Угоди про Асоціацію України з Європейським Союзом стане логічним продовженням багаторічної співпраці між нашою країною та Європейським Співтовариством, поверненням України до європейської сім’ї народів.

Саме Чернівці та його мешканці не на словах знають переваги європейських стандартів, принципів та життєвих цінностей, які формувалися та вдосконалювалися століттями. Результати європейського походження міста можна й нині спостерігати на вулицях Чернівців. Неперевершена архітектура, унікальна культура та славнозвісна толерантність й повага мешканців міста один до одного, громади, до інших націй є результатами цього впливу.

Інтеграція України до Європейського Союзу сприятиме усім містам нашої держави у поглибленні співпраці з європейськими партнерами, активному залученні досвіду та інвестицій для розвитку інфраструктури, приведенні соціально-економічної сфери до стандартів ЄС.

ми стоїмо на порозі епохальної події в історії незалежної України. Усвідомлюючи перспективи, які відкриваються перед громадою міста, Чернівецька міська рада від імені усіх чернівчан закликає депутатів Верховної Ради України докласти максимум зусиль у підготовці та прийнятті необхідних законів та проявити свої найкращі якості для досягнення великої геополітичної перемоги – підписання Угоди про Асоціацію України з Європейським Союзом.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ