В області вшосте відбувся мистецький конкурс «Молоді літератори Волині»

В області вшосте відбувся мистецький конкурс «Молоді літератори Волині»

27.09.13 08:40 0 852
В області вшосте відбувся мистецький конкурс «Молоді літератори Волині». Його метою є виявлення, підтримка літературних обдарувань, допомога у становленні особистостей юних письменників.

Загалом переможців визначають у чотирьох номінаціях: «Література для дітей», «Літературна критика на прозові твори та поетичні збірки волинських авторів», «Проза», «Поезія». Однак цьогоріч журі, до складу якого входять письменники, науковці та видавці краю, визначали лауреатів лише у двох останніх.

Переможців обирали серед сорока одного претендента з усіх куточків нашого краю.

За рішенням журі, переможцями конкурсу у номінації «Проза» стали Ольга Сінькова, Дарина Кревська та Ірина Горщар. Відзначили також Олену Тищук та Катерину Бєляєву .

У номінації «Поезія» лауреатами стали Наталія Хвесик, Тетяна Титюк, Тетяна Мартинюк, Дар'я Кондрашова. Заохочувальними грамотами відзначили Аліну Вавринюк, Ірину Дишко, Ірину Пироганич, Дарину Степанян.

Почесні відзнаки та грошові винагороди усім лауреатам конкурсу «Молоді літератори Волині» вручив заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ