В Закарпатській області дні законності та правопорядку проходять на території Свалявського району

В Закарпатській області дні законності та правопорядку проходять на території Свалявського району

27.09.13 08:14 0 702
З метою дотримання законності та правопорядку, підвищення правової культури та освіти населення, керівництвом Свалявського РВ УМВС спільно з головами райдержадміністрації Свалявського та Воловецького районів затверджено графік проведення у населених пунктах району «Днів законності та правопорядку».

Начальник Свалявського райвідділу міліції Людвіг Файт стверджує: «Недопущення на ранніх етапах поширення злочинності серед дітей та підлітків, забезпечення належного рівня виховання і дотримання законних прав дітей, постійна турбота про формування їх здібностей та інтересів – головне завдання органів внутрішніх справ».

На минулому тижні старший дільничний інспектор міліції ст.лейтенант міліції Василь Титинець та фахівець з соціальної роботи Ганна Попович провели бесіду з учнями 6 класу Неліпинської ЗОШ І – ІІІ ступенів. Соціальний працівник Попович підготувала учням дуже цікавий і повчальний відеоматеріал на тему «Країна прав і обов’язків», у якому особливу увагу було звернуто на важливість знання своїх прав і відповідно дотримання обов’язків згідно Конституції України. Також звернула увагу на те, що існує Конвенція прав дитини, де чітко визначені права і обов’язки дітей.

Дільничний Титинець розповів учням про види відповідальності, які існують в нашій державі, звернув особливу увагу на вік, з якого настає відповідальність. Досвідчений дільничний приводив приклади із власного досвіду. Учні уважно його слухали, задавали безліч запитань, на які дільничний із задоволенням відповідав.

Керівництво школи висловило подяку гостям, адже благополуччя дітей - це благополуччя суспільства, й необхідно пам'ятати, що ми маємо справу з молоддю, яка кожного дня опиняється у тій чи іншій ситуації.

Вікторія Калабішка

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна втратила одну ...
Наступна новина: На Житомирщині УБОЗівці ...

КОМЕНТАРІ