В Івано-Франківській області через свою неуважність чоловік буде змушений заплатити не тільки за пальне, а ще й за пістолет

В Івано-Франківській області через свою неуважність чоловік буде змушений заплатити не тільки за пальне, а ще й за пістолет

27.09.13 08:23 0 957
Днями в м. Івано-Франківську близько 19 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в АЗС по вулиці Івасюка. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.

За даною адресою до працівників ДСО звернувся адміністратор заправки та повідомив, що невідома особа заправила своє авто пальним і від’їхала не вийнявши заправний пістолет з баку, внаслідок чого обірвала його. Відшкодувати завдані збитки чоловік відмовився.

Дану особу було затримано. Затриманим виявився 60-річний житель села Вовчинці Івано-Франківської міськради. На своє оправдання чоловік повідомив, що не зобов’язаний платити за пістолет, адже на заправці працює «заправщик», який повинен заправляти автомобілі.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Івано-Франківського міськвідділу УМВС. Наразі по даному факту ведеться перевірка.

УДСО при УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ