У Львівській області розроблення містобудівної документації дозволить здійснювати комплексну забудову територій, збільшити темпи залучення і освоєння інвестицій

У Львівській області розроблення містобудівної документації дозволить здійснювати комплексну забудову територій, збільшити темпи залучення і освоєння інвестицій

27.09.13 10:08 0 995
Про це під час прес-конференції, поінформувала заступник начальника управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів ЛОДА Оксана Ткачук.

«Реалізація Обласної програми розроблення містобудівної документації у Львівській області на 2011– 2015 роки здійснюється шляхом розроблення містобудівної документації регіонального та місцевих рівнів із залученням коштів місцевих бюджетів та інших джерел фінансування, відповідно, не заборонених законом. Цього року в обласному бюджеті на фінансування Програми передбачено 1 млн. грн.», – повідомила Оксана Ткачук.

Окрім цього, за її словами за результатами фінансування 2011-12 роки завершено розроблення 33-ох одиниць містобудівної документації. «До кінця цього року планується завершення 5-ти схем планування території районів, 5-ти генеральних планів населених пунктів. На у стадії розроблення знаходиться 18 генеральних планів населених пунктів, які розробляються у співфінансуванні з обласного бюджету», – завважила заступник начальника управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів ЛОДА.

Також генеральні плани населених пунктів розробляються за кошти з місцевих бюджетів. У 2013 році вже затверджено 11 генеральних планів і 50 знаходяться в стадії розроблення.

Окрім цього під час прес-конференції повідомили, що реалізація Обласної програми розроблення містобудівної документації у Львівській області на 2011– 2015 роки сприятиме додержанню норм містобудівного та земельного законодавства при регулюванні використання територій шляхом забезпечення дотримання рішень затвердженої містобудівної документації. Це дасть можливість здійснювати комплексну забудову територій, збільшити темпи залучення і освоєння інвестицій, містобудівного освоєння територій населених пунктів та території всієї області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Толоконникової в ШІЗО ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ