Суд про пом’якшення вироку учасниці Pussy Riot перенесли

Суд про пом’якшення вироку учасниці Pussy Riot перенесли

27.09.13 08:39 0 916
Суд у Нижньому Новгороді переніс на 18 жовтня розгляд клопотання захисту засудженої учасниці панк-гурту Pussy Riot Марії Альохіної про заміну решти її терміну ув’язнення більш м’яким покарання. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Розгляд клопотання перенесли на прохання прокурора, який заявив, що не всіх потерпілих відповідним чином поінформували про це судове засідання.

Перед початком сьогоднішнього суду Альохіна заявила, що не чекає від суду рішення про звільнення. Її мета – вимагати відкритості судової системи, додала активістка.

За словами Альохіної, умови утримання в колонії, де вона відбуває покарання, набагато м’якші, ніж у колонії, де перебуває її колега Надія Толоконникова. Днями остання оголосила голодування в мордовській колонії, заявивши про загрозу її життю і на рабські умови праці в’язнів.

Захист клопотав про пом’якшення вироку Альохіній на підставі того, що вона відбула понад половину покарання і має малолітню дитину. Термін її ув’язнення збігає в березні 2014 року.

Толоконникова і Альохіна відбувають дворічний термін покарання за звинуваченням у хуліганстві на підставі релігійної ненависті. У лютому 2012 року вони виступили з текстом «Богородице, Путіна прожени!» в московському храмі Христа Спасителя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: чемпіонат ...
Наступна новина: В області вшосте відбувся ...

КОМЕНТАРІ