ФК «Тернопіль» у видовищній битві вийшов до 1/8 фіналу Кубка України

ФК «Тернопіль» у видовищній битві вийшов до 1/8 фіналу Кубка України

27.09.13 08:58 0 1094
Муніципальний футбольний клуб «Тернопіль», почесним президентом якого є міський голова Тернополя Сергій Надал, у наполегливій битві переміг команду Першої ліги ФК «Полтава» в 1/16 фіналу Кубка України. Після додатково часу матч на тернопільському стадіоні завершився з рахунком 4:3. Видовищну гру показали тернопільські футболісти тисячам вболівальникам, які прийшли на стадіон підтримати команду рідного міста.

У складі «ФК Тернопіль» голи у ворота суперників забили Ігор Курило, Сергій Полянчук та Андрій Пастернак. Ще один гол допустивши помилку забив у власні ворота захисник команди ФК «Полтава».

Головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш подякував усім вболівальникам, які прийшли на матч та додав, що цим поєдинком його підопічні довели свою професійність та закріпили вольовий дух.

«Ми хотіли побачити, чого вартуємо, і поєдинок з командою Першої ліги дав нам чудову нагоду перевірити себе. Бо були люди, які дорікали, що ми, начебто, тільки б’ємо м’яча вперед. шня гра і 4 забиті голи команді, яка є міцним середняком Першої ліги, говорять самі за себе. І те, що ми зараз на третьому місці в Другій лізі – це не випадковість, це закономірність. Наші футболісти довели, що ФК «Тернопіль» – хороша команда і з нами треба рахуватися. Хочу подякувати усім, хто прийшов на стадіон нас підтримати. Ми довго до цього йшли, мріяли про таку підтримку, про свого вболівальника і в кінці матчу я зі сльозами на очах дивився на трибуни. Вболівальники нам дуже допомогли. І ми власне для них граємо, щоб вони приходили на стадіон і дивилися на цікаву гру. Такого видовища, яке було на стадіоні, я за останні роки не пригадую. Свято футболу в Тернополі нині вдалося на славу», - зауважив Василь Івегеш.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинська міліція ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ