На Тернопіллі перші кроки в організації туристичного бізнесу

На Тернопіллі перші кроки в організації туристичного бізнесу

27.09.13 09:39 0 1036
У Тернопільському національному економічному університеті за сприяння управління з питань туризму та курортів відбувся семінар-тренінг “Перші кроки в організації туристичного бізнесу” для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за туристичними спеціальностями.

В семінарі взяли участь представники управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації, фахівці туристичної галузі, студенти п’ятого курсу Тернопільського національного економічного університету та Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка.

Вела семінар бізнес-тренер Марія Корман, доцент кафедри менеджменту ТНЕУ.

На семінарі майбутні фахівці туристичної галузі ознайомилися з прийомами управління власних емоцій та емоцій інших людей, а також за допомогою працівників туристичних підприємств знайомилися з етапами продажу туристичних послуг: встановлення контакту, збір інформації про потреби та приховані мотиви, презентація комерційної пропозиції, робота із запереченнями, завершення продажу.

Начальник управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації Леся Серетна висловила впевненість, що отримані на семінарі знання допоможуть студентам у їх майбутній спеціальності.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ