Про адаптацію молодих фахівців турбуються одеські міліціонери-транспортники

Про адаптацію молодих фахівців турбуються одеські міліціонери-транспортники

27.09.13 09:23 0 832
В УМВС України на Одеській залізниці проведено навчальні збори випускників Одеського державного університету внутрішніх справ, які одержали дипломи про вищу освіту у 2013 році і призначені на посади в підрозділи Управління.

Розпочалось навчання зі стройового огляду молодих лейтенантів та перевірки їх службових зошитів і матеріалів стажування.

Бесіду з молодими фахівцями та їх наставниками провели начальник відділу кадрового забезпечення полковник міліції Володимир Іванов та керівники галузевих служб Управління.

В актовій залі з правоохоронцями вивчено особливості процесу професійної адаптації молодих співробітників, доведено до їх відома відповідні нормативні акти та накази МВС України. Кращі знання за всіма питаннями показав оперуповноважений відділу карного розшуку Управління лейтенант міліції Дмитро Грищенко.

Старший інспектор ВКЗ Управління майор міліції Людмила Матковська провела з молодими фахівцями додаткове вивчення Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та наголосила на важливості його виконання кожним працівником міліції.

Голова ветеранської організації Управління Віктор Шибанов, який працює в транспортній міліції з 1965 року та пройшов шлях від міліціонера до заступника начальника відділу, привів слухачам конкретні приклади затримання правопорушників та розкриття резонансних злочинів в ті далекі часи. Він оголосив Звернення ветеранів УМВС України на Одеській залізниці до співробітників органів внутрішніх справ і побажав молодим лейтенантам успіхів у службі і сімейного благополуччя.

«За молодими фахівцями, які прийшли в підрозділи Управління, ми закріпили досвідчених наставників і постійно турбуємось про те, щоб з перших днів служби лейтенанти міліції відчували підтримку старших колег і скоріше адаптувались у міліцейському колективі» - наголосив на завершення навчальних зборів Володимир Іванов.

СЗГ УМВС України

на Одеській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ