В Управлінні Державної служби охорони Харківщини шукають майбутніх художників

В Управлінні Державної служби охорони Харківщини шукають майбутніх художників

27.09.13 09:29 0 850
Доброю традицією в Міністерства внутрішніх справ України стало проведення конкурсів серед дітей. Так і цього року в усіх міліцейських підрозділах за ініціативою МВС було організовано і проведено у підшефних дитячих закладах та серед родин співробітників міліції художній проект під назвою «Міліція очима дітей».

В Управлінні Держслужби охорони при ГУМВС України в Харківській області не обмежились так би мовити внутрішньо-колективними змаганнями, а повідомили про конкурс в учбових та підшефних закладах. Дітлахи завзято та творчо поставилися до заданої тематики, старанно і акуратно наносили кожну лінію. Всі малюнки без перебільшення можна сміливо назвати шедеврами, бо створені вони були з душею.

Найактивнішу участь у конкурсі взяло підростаюче покоління міста Ізюм. Начальник тамтешнього відділення ДСО майор міліції Андрій Приходько постійно зустрічається із школярами та вихованцями дитячого будинку, проводить профілактичні бесіди. Тож дітлахи із задоволенням намалювали все, що асоціювалося із привітними та водночас суворими чоловіками у формі. Діти співробітників підпорядкованих підрозділів ДСО теж не пасли задніх і показали всі свої образотворчі таланти. В основному на папері були зафіксовані міліцейські автомобілі, правоохоронці, службові собаки.

При підведенні підсумків організаторами конкурсу було вирішено не залишити без уваги жодну дитину. Всі без виключення роботи будуть розміщені на виставці, присвяченій 61-й річниці створення служби охорони, а три найкращі малюнки, авторами яких є сестри Струтинські – Маргарита та Оля, Шубська Аліса, Астафуров Давид, надіслані до Києва для участі у фінальній стадії конкурсу. Юні художники обов’язково отримають нагороди.

- Ми дуже вдячні учасникам, вони всі – переможці, - прокоментував захід старший інспектор відділу кадрового забезпечення підполковник міліції Ігор Письменний. – Діти – наше майбутнє. Такі проекти не лише підвищують імідж працівників міліції, а й виховують підростаюче покоління.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі розпочато ...
Наступна новина: У Львові на вул. Богомольця ...

КОМЕНТАРІ