У Львові правоохоронці застерігають пасажирів транспортних засобів

У Львові правоохоронці застерігають пасажирів транспортних засобів

27.09.13 09:48 0 843
У Львові правоохоронці аби запобігти кишеньковим крадіжкам розклеюють наліпки на транспортних засобах.

Громадський транспорт у місті Львові має вже зовсім інший вигляд. На автобусах, трамваях, тролейбусах ззовні розміщені яскраві наліпки, які повинні зосередити увагу людей на тому, що поруч з ними у цю хвилину можуть бути зловмисники, які можуть викрасти їхнє майно. Напис на наліпках звучить так: «Будь уважний!!! Кишенькові крадії можуть бути поруч. Виявив крадія, дзвони на 102 або на телефон гарячої лінії 258 66 58. Пильнуй своє майно!». Також на цих наліпках вказано адресу web-сайту Львівського міського управління міліції – milicialviv.gov.ua для повідомлень громадян про злочини.

Правоохоронці міста Львова розмістять й іншу зовнішню соціальну рекламу. Зокрема, згодом у місті можна буде побачити наліпки, які допоможуть вберегти громадян від інших крадіжок. Це – «Квартирні злодії хитріші, ніж ти думаєш. Подбай про безпеку свого дому!», «Твоя машина може подобатися не лише тобі! Подбай про безпеку свого авто!» та «Речі у твоєму автомобілі можуть бути цінними не тільки для тебе! Вийшов з авто, забери своє майно!».

Працівники міліції переконані, що ці наліпки стануть важливим елементом для того, аби вберегти людей від зловмисників і бути надалі уважними і обережними, що, як наслідок, не дасть правопорушникам жодного шансу на реалізацію їхніх задумів.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Курилюк: ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ