Відвідувачі туристично-інформаційних центрів Львова у День туризму отримають подарунки

Відвідувачі туристично-інформаційних центрів Львова у День туризму отримають подарунки

27.09.13 11:32 0 902
Під час святкування Дня туризму усі відвідувачі туристично-інформаційних центрів міста отримають невеликі приємні подарунки у вигляді квіткових букетів.

Нагадаємо, що 27 вересня святкують Всесвітній день туризму і з цього приводу для туристів у Львові підготували чимало сюрпризів, серед яких і букети квітів, які отримають усі, хто завітає до туристично-інформаційного центру на площі Ринок та у Львівському аеропорту. Квіти надає фірма «Плантпол-Україна».

— Ми хочемо, щоб гості нашого міста залишались задоволеними після візиту до туристично-інформаційних центрів, тому у День туризму, усім хто завітає до ТІЦів, подарують невеличкі букети квітів. — Софія Сікора, в.о. директора ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова»

Довідка

Всесвітній День туризму було засновано на III сесії Генеральної асамблеї Всесвітньої туристичної організації (ВТО), що відбулася у 1979 році. Святкується з 1980 року щорічно 27 вересня у зв’язку з урочистим відкриттям у цей день Манільської конференції світового туризму.

Всесвітній день туризму урочисто святкують у багатьох країнах світу. На Україні Всесвітній День туризму відзначають згідно з Указом Президента від 21 вересня 1998 року.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді затримали ...
Наступна новина: У Львові на Святі Кави ...

КОМЕНТАРІ