Луцьк: представники влади і громадських організацій провели «круглий стіл» з питань виховання дітей-сирт

Луцьк: представники влади і громадських організацій провели «круглий стіл» з питань виховання дітей-сирт

27.09.13 13:04 0 1210
У Палаці культури міста Луцьк відбувся «круглий стіл» з проблем виховання «Пріоритети сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування». У ньому взяли участь спеціалісти управління освіти, служби у справах дітей міської ради, Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, психологи обласної клінічної психіатричної лікарні, бібліотечні працівники, представники благодійних організацій, громадських організацій та релігійних громад.

Промовці акцентували на важливості попередити проблему, заходах, які пропагують сімейні цінності, формують відповідальне ставлення до материнства і батьківства. Заступник начальника служби у справах дітей міської ради Тетяна Януль зазначила, що місто має позитивні напрацювання і, як результат, значно зменшилося відмов від новонароджених дітей. У 2000 році 20 немовлят залишили мами-зозулі, а цього року і у 2013-му було лише по одній покинутій дитині.

За результатами «круглого столу» було прийнято Меморандум про підтримку інформаційно-просвітницької кампанії «Ти потрібна мені, мамо!», який передбачає низку заходів з пропаганди сімейних цінностей.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ