Стати платником єдиного податку І чи ІІ групи легко і швидко, – Луцька ОДПІ

Стати платником єдиного податку І чи ІІ групи легко і швидко, – Луцька ОДПІ

27.09.13 12:43 0 826
Для цього підприємцю, який був зареєстрований в органах виконавчої влади, необхідно подати до Луцької ОДПІ Міндоходів відповідну заяву.

«Зробити це необхідно до закінчення місяця, в якому його було внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, – зазначає Тетяна Євгенівна, – обравши спрощену систему оподаткування та вид діяльності дозволені для першої або другої групи, суб’єкт господарювання буде платником єдиного податку з першого числа місяця, наступного за тим, у якому йому органом доходів і зборів виписано свідоцтво «єдинщика», – звернула увагу учасників заходу Тетяна Медведчук.

Посадовець наголосила на тому, що Податковим кодексом передбачено: заяву майбутній платник єдиного податку може подати особисто, або доручити це зробити уповноваженій особі, надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладеного, а також засобами електронного зв'язку за допомогою цифрового підпису.

Довідково: процедура обрання фізичною особою-підприємцем спрощеної системи оподаткування та ставки єдиного податку, встановленої для першої та другої груп, здійснюється відповідно до статті 298 Податкового кодексу України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС України підвищує ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ