В Закарпатській області берегівські правоохоронці виявляють незаконні посіви маку та конопель

В Закарпатській області берегівські правоохоронці виявляють незаконні посіви маку та конопель

27.09.13 12:09 0 790
З травня по вересень на територій міста Берегово та району проводився комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак - 2013».

Вказані заходи здійснювалися з метою виявлення і знищення нелегальних посівів маку та конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів, установлення та притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які до цього причетні. До проведення операції були задіяні співробітники карного розшуку, сектору боротьби із незаконним обігом наркотиків, відділення кримінальної міліції у справах дітей, сектору дільничних інспекторів міліції.

За період проведення операції працівники Берегівського райвідділу міліції виявили 24 факти незаконного обігу наркотиків, які співробітники слідчого підрозділу внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Це чотири кримінальні провадження за ознаками ст.310 Кримінального Кодексу України (Посів або вирощування снодійного маку чи конопель); дев’ять - за ст.309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), вісім - за ознаками ст.307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та три кримінальні провадження за ознаками ст.317 ч.1 ККК (організація або утримання місць для незаконного вживання наркотичних засобів).

Всього під час операції вилучено близько 150 грамів марихуани, 57 корнестебел коноплі та наркотичний порошок первінтин.

Як наголосив начальник берегівських правоохоронців полковник міліції Олександр Яцканич, боротьба з незаконним обігом наркотиків у місті та районі, незважаючи на закінчення операції «Мак-2013», не припиняється ні в якому разі. Співробітники берегівської міліції і в подальшому будуть працювати на викриття, попередження наркозлочинів.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцька ОДПІ: 62 відсотка ...

КОМЕНТАРІ