На Хмельниччині працівники міліції викрили двох учнів, які після уроків торгували марихуаною

На Хмельниччині працівники міліції викрили двох учнів, які після уроків торгували марихуаною

27.09.13 12:01 0 833
Двоє 16-річних юнаків вирішили заробити на власні розваги, продаючи одноліткам наркотики. Але про їхні недитячі заробітки швидко стало відомо працівникам міліції, і тепер хлопцям загрожує кримінальна відповідальність.

Зранку до навчального закладу - ввечері торгувати марихуаною. За таким графіком кілька місяців поспіль прожили двоє хлопців з невеличкого містечка на Хмельниччині. За наркотиками юнаки їздили до обласного центру, а вдома подрібнювали та фасували.

Якось мати одного з юних дилерів знайшла в помешканні подрібнене листя коноплі, і спробувала самотужки вплинути на сина. Нічого кращого, ніж надавати стусанів, жінка не вигадала, але такого «профілактичного» ефекту надовго не вистачило і напоумити хлопця їй так і не вдалось. Незабаром про злочинний бізнес учнів стало відомо працівникам міліції. Правоохоронці затримали юнаків під час чергової оборудки з продажу наркотичного зілля.

Начальник Деражнянського райвідділу міліції Віктор Шуляренко розповів, що один з неповнолітніх підшукував серед місцевої молоді покупців та зводив їх зі своїм товаришем, який за окрему плату збував їм марихуану.

Вчителі зазначають, що у хлопців були проблеми з поведінкою і раніше, але всі пов‘язували це з особливостями перехідного віку. Про злочинне захоплення ніхто і подумати не міг, адже у обох затриманих батьки - освітяни.

Тримати неповнолітніх порушників до засідання суду за ґратами правоохоронці не стали - обмежилися домашнім арештом і дозволили продовжити навчання. Щоправда, юний вік зловмисників навряд чи врятує їх від покарання, адже в Україні згідно чинного законодавства за незаконний збут передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Тепер працівники міліції займаються пошуками тих, хто втягнув дітей у наркобізнес і постачав їм зілля у обласному центрі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: ДПІ про зміни ...
Наступна новина: Руйнування будинку у ...

КОМЕНТАРІ