В Івано-Франківській області надвірнянські міліціонери оперативно затримали крадіїв

В Івано-Франківській області надвірнянські міліціонери оперативно затримали крадіїв

27.09.13 12:45 0 812
До Надвірнянського райвідділу міліції, надійшло повідомлення від місцевого жителя про крадіжку з його автомобіля. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала відеореєстратор іноземного виробництва та акумуляторну батарею марки «Вольта».

На місце події прибула слідчо-оперативна група, під чітким керуванням начальника Надвірнянського РВ УМВС України в Івано-Франківській області підполковника міліції Романа Чекмарьова. Завдяки професійним діям правоохоронців, ця крадіжка була розкрита.

В ході проведених пошукових заходів міліціонери встановили, що кримінальне правопорушення скоїли двоє жителів Надвірної. Під час розмови з розшуківцями, молодики зізналися, що крадіжку спланували завчасно. Як повідомили правопорушники, крадені речі хотіли продати, а «зароблене» таким чином - витратити на власні потреби.

Обидва підозрювані – раніше судимі за скоєння крадіжок. До речі, за попередні злочини вони вже відбули покарання і, все ще знаходячись під наглядом, пішли на скоєння чергового кримінального правопорушення.

Наразі дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно, або за попередньою змовою групою осіб), за що передбачено покарання у вигляді п′яти років ув’язнення. На даний час триває слідство, а остаточну крапку в цій неприємній історії поставить суд - зазначив заступник начальника Надвірнянського РВ УМВС підполковник міліції Володимир Ткачук.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Скарга колишнього ...
Наступна новина: Селекціонер "Шахтаря": ...

КОМЕНТАРІ