Львівщина: навчально-реабілітаційному центру «Джерело» – 20 років

Львівщина: навчально-реабілітаційному центру «Джерело» – 20 років

27.09.13 12:53 0 931
26 вересня начальник управління середньої, дошкільної, позашкільної освіти та соціального захисту департаменту освіти і науки облдержадміністрації Світлана Книшик взяла участь в урочистостях з нагоди 20-річчя навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Вітаючи колектив НРЦ «Джерело», Світлана Книшик, зокрема, зазначила: «Виконуючи завдання Президента України з якісного розширення мережі дошкільних закладів, у нашій області відбуваються значні позитивні зрушення. Ми максимально стараємося охопити всіх діточок області дошкільним вихованням. Важливо, що послуги, які надаються дітям дошкільного віку в навчально-реабілітаційному центрі «Джерело», є особливі. І це виконує заклад, який святкує своє двадцятиріччя».

Під час урочистостей Світлана Книшик від Львівської облдержадміністрації вручила директору закладу чек на суму 50 тис. грн. на меблеве обладнання кабінету заняттєвої терапії, а також грамоту департаменту освіти і науки ЛОДА.

Нагадаємо, навчально-реабілітаційний центр «Джерело» заснований в 1993 році з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади. на щоденних програмах центру перебуває 150 дітей та молоді з особливостями розвитку, і близько 200 дітей від народження до 18 років отримують послуги в консультативно-реабілітаційному відділені.

У 2008 році на базі «Джерела» створено Львівський міський центр реабілітації. Відтоді центр частково фінансується з міського бюджету та за рахунок благодійних надходжень. За роки своєї діяльності послугами центру скористалось 2 500 тис. дітей. На 2013 рік з бюджету міста на центр «Джерело» виділено 2,5 млн. грн.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Селекціонер "Шахтаря": ...
Наступна новина: Отримано дозвіл на ...

КОМЕНТАРІ