Тернопільських патрульних нагородили за оперативне розкриття злочину

Тернопільських патрульних нагородили за оперативне розкриття злочину

27.09.13 12:24 0 1063
Гулянка нетверезої компанії на окраїні Тернополя ледь не закінчилася фатально. Чому і за що 44-річний житель обласного центру всадив товаришеві ніж у живіт довелося з’ясовувати міліціонерам.

У дворі однієї багатоповерхівки у спальному районі міста компанія зібралася чимала. Четверо чоловіків та двоє дівчат вільний час проводили за пляшками зі спиртним. Голосна та захмеліла зграя привертала увагу жителів навколишніх будинків, та ніхто не насмілювався зробити зауваження. Зв’язуватися з такими – собі нашкодити.

Контингент й справді не з благонадійних. Чого варта лише біографія 44-річного тернополянина: чоловік неодноразово судимий, пристрасний до наркотиків і спиртного.

Як пізніше розповіли правоохоронцям учасники застілля, словесна перепалка між двома товаришами розпочалася раптово. Ніхто й не збагнув через що стався конфлікт. Раптом 44-річний чоловік кинувся до квартири, а звідти вибіг з ножем у руках.

Удар лезом був адресований 22-річному молодикові. Чоловік отримав проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Кривдник міг втекти, але його затримали міліціонери патрульної служби Тернопільського міськвідділу. За оперативність та професійність перший заступник начальника Тернопільської обласної міліції Віктор Сак нагородив трьох правоохоронців.

Молодого чоловіка госпіталізували в реанімаційне відділення обласної лікарні.

44-річному тернополянину інкримінують частину першу статті 121 Кримінального кодексу – нанесення тяжкого тілесного ушкодження. Адже згідно медичного заключення, ножове поранення на момент заподіяння несло загрозу для життя та здоров’я потерпілого.

Проводиться досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кримські правоохоронці ...
Наступна новина: У Житомирі в дитсадках ...

КОМЕНТАРІ