На Тернопільщині суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності за порушення валютного законодавства сплатять майже 720 тис. гривень

На Тернопільщині суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності за порушення валютного законодавства сплатять майже 720 тис. гривень

27.09.13 20:06 0 914
З початку року у Тернопільській області 664 суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності здійснили експортно-імпортні операції та операції з давальницькою сировиною на загальну суму понад 5,9 млрд. гривень.
При проведенні перевірок суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності працівники Міндоходів області виявили, що характерними порушеннями вимог валютного законодавства є недотримання нерезидентами умов виконання укладених зовнішньоекономічних договорів (контрактів), внаслідок чого не дотримано термінів надходження валютної виручки за експортований товар чи імпортного товару.
В результаті перевірок порушникам валютного законодавства за недотримання термінів розрахунків у сфері зовнішньоекономічної діяльності нараховано майже 720 тис. грн. пені та штрафів. До бюджету надійшло 663,6 тис. грн. фінансових санкцій.


Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Депутати-свободівці ...

КОМЕНТАРІ