Чернівецька міська рада відзначила провідних працівників туристичної галузі

Чернівецька міська рада відзначила провідних працівників туристичної галузі

28.09.13 08:34 0 1374
З нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні у приміщенні обласної державної адміністрації відбулись урочистості за участю голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайла Папієва, голови Чернівецької обласної ради Михайла Гайничеру і директора департаменту економіки Чернівецької міської ради Світлани Хімійчук.

Вітаючи усіх присутніх зі святом від імені секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина, Світлана Хімійчук побажала їм нових здобутків у професійній діяльності, принагідно зазначивши, що міська рада і надалі підтримуватиме розвиток туризму у Чернівцях. За вагомий особистий внесок у розвиток туристичної галузі, підвищення позитивного іміджу Чернівців та з нагоди Всесвітнього дня туризму вона вручила почесні грамоти виконавчого комітету Чернівецької міської ради та пам’ятні подарунки директорам, менеджерам, адміністраторам і екскурсоводам, які працюють у цій сфері.

Окремий лист-подяку було вручено музиканту-трубачу Чернівецької міської ради Василю Козаку. Адже саме у його виконанні тисячі туристів з різних країн світу чули славнозвісну «Марічку» з висоти ратуші.

Довідково:

Всесвітній день туризму відзначається щорічно 27 вересня з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн. Свято встановлено Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в 1979 року в місті Торремолінос, Іспанія. У жовтні 1997 року Україна стала дійсним членом Всесвітньої туристської організації – головної міжнародної міжурядової організації у сфері подорожей і туризму, що є виконавчим органом ООН та займається активізацією та розвитком туризму, розробкою та впровадженням світової туристичної політики. У вересні 1999 року на ХІІІ сесії Генеральної асамблеї Всесвітньої туристської організації, що проходила у м. Сантьяго (Чилі), Україну було обрано до Виконавчої ради організації.

День туризму в Україні відзначають 27 вересня згідно з Указом Президента від 21 вересня 1998р.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ