«Луцьксвітлу» – 50!

«Луцьксвітлу» – 50!

28.09.13 11:17 0 1027
На комунальному підприємстві «Луцьксвітло» відбулися урочистості з нагоди 50-літнього ювілею. Це підприємство обслуговує системи вуличного освітлення нашого міста, яке складається з зовнішніх електромереж, обладнання диспетчерського зв’язку, автоматики і телемеханіки, світильників різних типів, прожекторних установок, виконавчих пунктів і пунктів повторного ввімкнення, залізобетонних, металевих і декоративних опор, кабельних мереж, тросових розтяжок, освітлювальної апаратури.

Привітати колектив підприємства завітали міський голова Микола Романюк, його заступник Лариса Соколовська, директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький.

Звертаючись до присутніх, Микола Романюк зазначив: «50 років багато чи мало – важко сказати. За цей час зроблено багато. Дякую за те, що незалежно від того, чи це святковий, чи вихідний день, погода чи негода ви працюєте і виконуєте свою роботу. Від себе особисто, міської ради та лучан дякую вам за працю. Вона цінується людьми, жителями міста». Міський голова зауважив, що, звичайно, є деякі питання та проблеми, не вистачає коштів, однак, необхідно проводити модернізацію, реконструкцію, капітальний ремонт електромереж. « у місті зроблено багато. У вас є інформація по всіх об’єктах міста, що і де треба зробити. А за цим стоїть величезна праця всього колективу. Ми, як міська влада, намагатимемося робити все, аби виділяти більше коштів на модернізацію, капітальний ремонт мереж», – наголосив він.

Також Микола Романюк побажав присутнім міцного здоров’я, щастя, здійснення усіх мрій та задумів, злагоди у родинах.

Долучилась до привітань міського голови і його заступник Лариса Соколовська, яка побажала, аби підприємство «Луцьксвітло» процвітало, розвивалося та з кожним роком все більше коштів виділялося на модернізацію електромереж Луцька.

Після вітальних слів Микола Романюк за високопрофесійний підхід до справи освітлення вулиць, майданів, скверів та прибудинкових територій міста, досягнуті успіхи у роботі, а також з нагоди 50-річчя від дня заснування оголосив Подяку міського голови колективу підприємства «Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло» (директор Ковпак Олександр Адамович).

Почесною грамотою міського голови нагороджено головного інженера цього підприємства Ярослава Солтисюка.

Микола Романюк оголосив Подяку міського голови електромонтерам Анатолію Шпаку та Ігорю Момотову, майстру дільниці Анатолію Грабаровському, водію Володимиру Фінагенову.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ