Бібліотеки Луцька чекають на своїх відвідувачів

Бібліотеки Луцька чекають на своїх відвідувачів

28.09.13 08:38 0 1301
Щороку 30 вересня відповідно до Указу Президента України від 14 травня 1998 року № 471/98 відзначається Всеукраїнський день бібліотек.

У рамках цього свята відбуваються заходи, спрямовані на підвищення ролі книги у суспільно-політичному та історико-культурному житті населення України, а також на вирішення проблем щодо розвитку бібліотечної справи.

Довідково:

На території міста діє 71 бібліотека різних систем і відомств, в тому числі 12 бібліотек комунального закладу «Луцька міська централізована бібліотечна система».

Міські бібліотеки обслуговують 38,8 тисяч користувачів. До послуг читачів понад 472-тисячний універсальний фонд документів (книги, періодичні та електронні видання).

Кожна з бібліотек відкрита для користувачів від наймолодшого до поважного віку, надає послуги установам та організаціям, має свою індивідуальність в їх обслуговуванні, популяризації книги та організації дозвілля. Заклади постійно розвиваються, удосконалюються і досягають нових успіхів у бібліотечному обслуговуванні громади міста.

Інтерактивні спілкування, мистецькі години, літературні акції, презентації, відеомандрівки – це далеко не повний перелік заходів, що підготували працівники бібліотек до свого професійного свята.

Отож, бібліотеки Луцька чекають на своїх відвідувачів!

Управління культури міської ради (720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На неправомірній вигоді ...
Наступна новина: Громадськість Луганщини ...

КОМЕНТАРІ