Відбулося нагородження активних учасників здійснення благоустрою парку культури і відпочинку імені Лесі Українки

Відбулося нагородження активних учасників здійснення благоустрою парку культури і відпочинку імені Лесі Українки

28.09.13 09:58 0 834
Цієї весни значна територія Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки була підтоплена, це призвело до активного росту бур’янів і чагарників. Згодом дощі знову ускладнили проведення робіт з благоустрою парку. Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока розповів, що міський голова Микола Романюк дав доручення привести у належний стан парк культури і відпочинку імені Лесі Українки. Відділ екології міської ради до участі в толоці залучив більше 500 чоловік з різних установ і організацій. Допомагали лучанам навіть жителі Ківерців. Учасники санітарних днів викосили траву та бур’яни, вирубали самосіви. Усе це вивезено на сміттєзвалище. Парк знову став улюбленим місцем відпочинку жителів і гостей міста.

перший заступник міського голови Святослав Кравчук подякував від міського голови Миколи Романюка, міської ради найактивнішим учасникам санітарних днів, які відповідально ставляться до благоустрою, добре попрацювали, щоб місто було красивим і комфортним та вручив Подяки міського голови. За підтримку ініціатив міської ради, активну участь у загальноміських заходах з благоустрою та впорядкування міста, сумлінну працю, проведення великого обсягу робіт з благоустрою Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки в ході підготовки до відзначення Дня Незалежності України та Дня міста нагородили працівників житлово-комунальних підприємств міста, ТзОВ «М.Ж.К», ПК «Парки та сквери м. Луцька», Луцького педколеджу, ЗОШ І-ІІ ступенів №2, «Луцької дорожньо-експлуатаційної дільниці» дочірнього підприємства «Волинський облавтодор», Луцького спеціалізованого комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс», Луцької міської клінічної стоматологічної поліклініки, Луцької міської поліклініки №1, ПК «Луцькводоканал», Луцького ремонтного заводу «Мотор», ПАТ «Енко», ТзОВ «Наш край», «Ківерцівської дистанції колії» Державного територіального галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

Серед нагороджених був начальник охорони ПАТ «Енко» Олександр Кочетов. Він розповів, що протягом останніх трьох років постійно бере участь у міських толоках. Він разом зі своїми колегами 3-4 рази у сезон із задоволенням працює, щоб місто було чистим і затишним. Він брав участь у толоках з прибирання берегів річки Сапалаївка, парку імені 900-річчя м. Луцька, Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Молодіжна жіноча збірна ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ