Вернидуб залишається тренувати

Вернидуб залишається тренувати "Зорю"

28.09.13 11:32 0 900
Генеральний директор луганського футбольного клубу "Зоря " Сергій Рафаїлов спростував інформацію про зміну головного тренера команди Юрія Вернидуба. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це повідомляє прес -служба ФК " Зоря".

У четвер, 26 вересня, відбулося загальнокомандне зібрання, на якому були присутні гравці, тренерський штаб і керівництво клубу. Тема - підсумки минулої зустрічі з Авангардом".

"Цю зустріч інакше як ганьбою луганської "Зорі" назвати не виходить. Були озвучені претензії до футболістів у тому, що вони не проявили достатнього рівня самовіддачі і прагнення до перемоги, в результаті чого команда програла", - розповів Рафаїлов.

"Вони дуже часто говорять про те, що грають для вболівальників. Вважаю, що подібною грою і результатом вони завдали образи своїм уболівальникам", - додав він.

За словами директора луганської команди, президентом клубу Євгеном Геллером було прийнято рішення оштрафувати всіх на великі суми, враховуючи підсумок цієї зустрічі.

"Так грати просто неприпустимо. Також цілий ряд футболістів переведений у дубль", - повідомив Рафаїлов.

"Відставка тренера? На сьогоднішній момент до гри чергового туру з луцькою "Волинню" команду готує Юрій Миколайович Вернидуб і питання про зміну головного тренера не порушувалося і поки не порушується", - зазначив Рафаїлов.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ