Волинь: діти!

Волинь: діти!

28.09.13 08:21 0 1174
Життя та здоров’я людини є безцінним. Важливо, щоби кожен учасник дорожнього руху (чи то водій, чи пішохід) це пам’ятав.

Безумовно, особливої уваги в питаннях безпеки дорожнього руху заслуговує робота ДАІ, спрямована на попередження дитячого дорожнього травматизму. Кількість дітей, які постраждали внаслідок дорожньо-транспортних пригод, не може залишати байдужими нікого. З початку року на шляхах області загинуло 6, травмовано – 82 дітей.

Зазвичай діти поспішають до школи, неуважно переходять проїзну частину. Раптовий вихід школярів на дорогу, перебігання шляхів у невстановленому місці, відволікання уваги мобільними телефонами і просто елементарна неуважність є основними причинами дорожньо-транспортних пригод за їх участю.

Тому співробітники ДАІ систематично проводять тематичні уроки з безпеки дорожнього руху у навчальних закладах міста та області. Спільно з правоохоронцями школярі повторюють уже відомі їм «закони» безпечної поведінки на дорозі, а також із задоволенням вивчають нові для них правила.

Працівники Державтоінспекції постійно наголошують водіям: будьте максимально уважними на дорогах, особливо під час проїзду пішохідних переходів, поблизу шкіл, де встановлений знак «Діти», та зупинок громадського транспорту.

Державтоінспекція звертається до батьків із проханням нагадувати дітям, що дотримання Правил дорожнього руху – це життя.

СЗГ УМВС України

у Волинській області (за матеріалами УДАІ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ