В Закарпатській області міліція не допустила масових безпорядків на площі Народній

В Закарпатській області міліція не допустила масових безпорядків на площі Народній

28.09.13 08:13 0 1089
У п′ятницю, 27 вересня, в Ужгороді на площі Народній відбувся стихійний мітинг біля Закарпатської облдержадміністрації. Близько тридцяти громадян різного віку протестували проти облаштування на газоні перед ОДА зони відпочинку.

Нагадаємо, що Ужгородська міська рада прийняла рішення про облаштування на пл.Народній перед адмінбудівлею ОДА зони відпочинку для ужгородців і гостей нашого міста. Тут передбачено встановлення фонтанів, лавиць для відпочинку, урн для сміття, облаштування зелених насаджень тощо. Здавалося б, хороший задум, проте не всім ініціатива влади сподобалася. Дехто вважає, що не варто змінювати ландшафт площі. От і учасники стихійного мітингу повиривали кілки та мотузки, якими було означено місця майбутніх робіт.

Водночас обідньої пори в міліцію звернулися представники фірми-виконавця робіт на пл.Народній, які повідомили про те, що невідомі особи нищать їхнє майно. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала дану подію. Охорону громадського порядку забезпечували працівники Ужгородського МВ УМВС. Дана подія зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Грубих порушень правопорядку не допущено.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині міліція ...
Наступна новина: На Хмельниччині проблеми ...

КОМЕНТАРІ