За побиття ужгородця підлітку доведеться відповідати

За побиття ужгородця підлітку доведеться відповідати

28.09.13 09:36 0 1137
Днями по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної міської клінічної лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернувся 30-річний місцевий мешканець. В потерпілого діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом носа та вилиці.

Правоохоронці відразу прибули до лікарні на розмову з потерпілим. Від чоловіка почули майже те саме, що повідомили лікарі. Зі слів потерпілого, дані тілесні ушкодження він отримав від знайомого хлопця під час розпиття з ним спиртних напоїв в одному з барів у «новому» районі міста.

Невдовзі працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського міськвідділу за скоєння даного злочину викрили 17-річного Михайла, учня одинадцятого класу однієї з шкіл міста. У скоєнні даного правопорушення юнак зізінався. Однак зауважив, що потерпілий перший наніс йому удар кулаком в обличчя, а він лише дав здачу. Спершу вони розмовляли за чаркою, потім потерпілий згадав давні образи. Словесна перепалка перейшла в штовханину. Згодом потерпілий почав кулаками розмахувати, намагався вдарити Михайла, однак з першого разу йому це не вдалося – алкоголь завадив... Вдарив вдруге, чим і спровокував бійку.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), санкцією якої передбачено виправні роботи на строк до двох років, обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС

PS: Также читайте какие бывают осложнения после перелома шейки бедра.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інноваційний парк BIONIC ...
Наступна новина: У Львівській області на ...

КОМЕНТАРІ