На початку жовтня у Львові відбудеться Осінній Будівельний Форум

На початку жовтня у Львові відбудеться Осінній Будівельний Форум

28.09.13 11:19 0 915
З 1 до 4 жовтня 2013 року у Львівському Палаці спорту „Україна”(вул. Мельника, 18) відбудеться Осінній Будівельний Форум, в рамках якого буде проходити XXVIII міжнародна виставка „БудЕКСПО-осінь”, VIІ спеціалізована виставка «Опалення» та VIІ спеціалізована виставка «Альтернативна енергетика».

Організатор заходу: АТ „Гал-ЕКСПО”.

На Осінньому будівельному форумі будуть представлені: технології сучасного будівництва, проектування, архітектури, дизайну, ефективні рішення в сфері теплоізоляції та гідроізоляції, широкий асортимент будівельних та оздоблювальних матеріалів, покрівельні матеріали, сучасні системи енергозбереження та альтернативні джерела енергії, значний спектр інструментарію, професійної техніки, системи безпеки будівель, засоби охорони праці, спецодяг та багато іншого.

Вперше в рамках форуму робота постійно-діючого «Ковальського вернісажу», демонстрації новинок та майстер-класи на стендах учасників, насичена експозиція інновацій від словенських та польських компаній, а також цікава ділова програма супутніх заходів:

Міжнародна Бізнес-конференція: „Розвиток транскордонної співпраці у сфері відновлювальної енергетики”;

Семінар: „Технічні особливості торгівельних відносин з країнами-членами ЕС”;

Семінар: “Нові технології в сучасному будівництві”;

Семінар: «Сонячні колектори. Вигода від використання»

З інформацією про виставки, їх учасників та програмою роботи можна ознайомитись на сайті організатора www.galexpo.com.ua.

Контактна особа -– Наталія Гаврилюк ( м. Львів, вул. Винниченка, 30, тел.: (032) 297-06-28 http://www.galexpo.com.ua , e-mail: smog@galexpo.lviv.ua

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: В рамках програми ...

КОМЕНТАРІ