У Львові припинено діяльність підпільної гуральні

У Львові припинено діяльність підпільної гуральні

28.09.13 08:10 0 947
Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю у Львівській області припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення алкогольних напоїв.

Оперативники встановили, що житель Львова організував виготовлення кустарним способом невеликих партій фальсифікату горілки. Одночасно у гуральні підробляли горілку декількох відомих виробників, серед них – торговельні марки Львівщини та інших регіонів держави.

Внаслідок проведених санкціонованих обшуків, вилучено більше як півтисячі літрів спирту, понад сотню вже готових пляшок фальсифікату, паперові піддони з-під ящиків горілки, підготовлену тару, спиртометри та інше обладнання, яке використовували для розливу та упакування підробок горілки.

Упакування проводилось за всіма стандартами та вимогами на цей вид продукції, тому пересічному споживачеві відрізнити підробку від справжньої було практично неможливо.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі проводиться вилучення з мережі гуртової та роздрібної торгівлі виготовленої таким чином фальсифікованої підакцизної продукції.

УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ