У Львівській області у Стрию оперативники припинили злочинну діяльність 27-річного крадія

У Львівській області у Стрию оперативники припинили злочинну діяльність 27-річного крадія

28.09.13 09:59 0 759
Стрийські оперативники припинили злочинну діяльність місцевого мешканця, на рахунку якого 11 крадіжок. Своїми злочинними діями він завдав шкоди потерпілим на суму більш як 14 тисяч гривень.

Як розповів заступник начальника-начальник кримінальної міліції майор міліції Володимир Петрівський, крадій використовував найменшу можливість для того, щоби поцупити гроші або будь-яку цінну річ. При цьому потерпали від крадіжок люди, які не були чужими для молодика.

Так, із квартири, у якій сам і проживав, зловмисник виніс болгарку, плиткоріз, шуруповерт, водяний насос, електродриль, перфоратор та інші речі. Усі ці інструменти належали співмешканцю його матері. Чоловік, заглянувши у комору та виявивши відсутність свого майна, вирішив звернутися із заявою у міськвідділ міліції.

Згодом молодик обікрав і свого товариша, у будинку якого неодноразово гостював. Здобиччю крадія стали GPS-навігатор та 2400 гривень.

Деякий час у складі будівельної бригади він працював на новобудові у місті Моршин. Проте, якось з новобудови йому вдалося поцупити паяльне обладнання та перфоратор, вартістю 4500 гривень. Зазначимо, що молодий чоловік мав можливість заробляти на прожиття законним трудовим шляхом, проте пристрасть до крадіжок привела його на лаву підсудних.

Слідчі міськвідділу міліції внесли відомості про ці крадіжки до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі оперативникам вдалося вилучити частину викрадених речей. А 27-річному молодику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1, 2 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського міського відділу міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулося нагородження ...
Наступна новина: Підготовлено ...

КОМЕНТАРІ