У Львові обговорили питання розвитку туристичної галузі в малих містах області

У Львові обговорили питання розвитку туристичної галузі в малих містах області

28.09.13 10:19 0 802
24-25 вересня у Львові відбувся навчально-практичний семінар «Планування розвитку туристичної галузі в малих містах Львівської області» в рамках Проекту «Місцевий економічний розвиток міст України».

Відповідно до цього Проекту розробляються та впроваджуються демонстраційні проекти з питань розвитку туристичної галузі. На робочому засіданні канадські експерти допомагали представникам міст Дрогобич та Новий Розділ, а також Миколаївського та Жидачівського районів визначити їхні можливі туристичні продукти та розробити плани щодо їх подальшого розвитку.

До уваги учасників заходу було представлено презентації на теми: «Важливість та процес планування розвитку туризму», «Інтеграція питань гендерної рівності у стратегії розвитку туризму», «Інтеграція питань екологічної безпеки у стратегії розвитку туризму», «Як трансформувати міста за допомогою фестивалів та інших заходів», а також проведено практичну роботу на тему «Створення ефективної стратегії з розвитку туризму».

Практичний семінар отримав схвальні відгуки від учасників заходу, які визначилися із ключовими туристичними брендами своїх територій та способів їх промоції, а канадські експерти за результатами семінару, що відбувся напередодні Міжнародного Дня туризму, планують висвітлити захід у міжнародній пресі, що, безперечно, стане значним внеском у промоції Львівської області у світі.

Окрім того, за сприяння департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації 26 вересня в рамках програми заходів з нагоди відзначення Дня туризму у Львівській області відбулась зустріч-обговорення «Планування розвитку туристичної галузі» за участю канадських експертів та фахівців туристичної галузі із районів та міст обласного значення Львівщини. Учасники зустрічі обговорили низку актуальних питань, зокрема: роль місцевих адміністрацій у сприянні розвитку ринку туризму та рекреації, регіональні об’єднання в сфері туризму (кластери, асоціації, спілки), канадський досвід публічно-приватного партнерства в туристично-рекреаційній індустрії, традиційні та нові туристичні продукти як відображення сучасних тенденцій туристичного ринку.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вибух у Пакистані: ...

КОМЕНТАРІ