У Львівській області очищено 95% постраждалої внаслідок стихії території м. Самбора

У Львівській області очищено 95% постраждалої внаслідок стихії території м. Самбора

28.09.13 10:49 0 1348
Упродовж 26 вересня продовжується ліквідація наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла 23 вересня унаслідок проходження атмосферного фронту на території Самбірського району та м. Самбора.

Станом на 20.00 відновлено телефонний зв’язок з 30 абонентами. Також відновлено у м. Самборі дахи 11 об’єктів, з них 2 багатоквартирних житлових будинки комунальної власності, 6 приватних житлових будинків, 1 об’єкт комунальної власності, 2 нежитлових об’єкти приватних підприємств (всього відновлено 35 об’єктів з 78 облікованих). Окрім цього, очищено від повалених дерев, залишків покрівлі з пошкоджених будівель та сміття 95% постраждалої внаслідок стихії території м. Самбора.

Вжито заходів щодо тимчасового накриття пошкоджених ділянок дахів загальноосвітньої середньої школи №10 у м. Самборі та Самбірського училища культури вологонепропускною плівкою з метою недопущення намокання дощовими водами верхніх поверхів будівель.

До проведення робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації 26 вересня залучено 167 осіб та 20 одиниць техніки у м. Самборі, з них від ДСНС України 27 осіб та 5 одиниць техніки та від комунальних підприємств 69 осіб та 6 одиниць техніки.

Відновлювальні роботи продовжуються.

Департамент з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації спільно з управлінням капітального будівництва облдержадміністрації та Департаментом освіти і науки облдержадміністрації спільно з Самбірською міською радою вживають заходи щодо виготовлення проектно-кошторисної документації для відновлення дахів будівель Самбірського училища культури та загальноосвітньої школи № 10 у м. Самборі.

З метою координації дій органів управління та сил цивільного захисту у м. Самборі працювала оперативна група обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Ситуація знаходиться на особистому контролі голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Google святкує День ...
Наступна новина: Мата взимку може посилити ...

КОМЕНТАРІ