У Львівській області у Самборі 24-річний чоловік несе відповідальність за скоєний розбій

У Львівській області у Самборі 24-річний чоловік несе відповідальність за скоєний розбій

28.09.13 08:31 0 1294
Нещодавно за рішенням Самбірського міськрайонного суду було засуджено 24-річного жителя Самбірського району за два злочини, які він спромігся вчинити впродовж однієї ночі.

Весною цього року молодик близько 2.00 години ночі, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, викрав велосипед з під’їзду будинку, розташованому в одному з населених пунктів району. На привласненому велосипеді, останній поїхав в сусіднє село, де на дорозі вчинив розбійний напад на перехожу жінку.

Зловмисник, погрожуючі своїй жертві ножем, заволодів чужим майном на суму понад одну тисячу гривень. Нападник забрав жіночу сумку, в якій знаходились гроші, мобільний телефон та інші речі.

Працівники міліції розшукали цього нападника. Невдовзі, після розслідування всіх обставин його кримінальних діянь, він опинився на лаві підсудних. Свою вину у скоєному визнав повністю, вибачився перед потерпілою стороною.

Молодик раніше до кримінальної відповідальності вже притягувався. А тепер за вироком суду за скоєне він отримав відповідне покарання.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ ГУМВСУ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пятов: "Не злякалися б ...
Наступна новина: Редактор азербайджанської ...

КОМЕНТАРІ